Veilig snijden, als een professionele kok
Koksmes 'Histoire de Cuisine'
- Gesmeed edelstaal met antihechtlaag van titanium
- Staalhardheid 58 HRC
- Gewelfd lemmet met conische handgreep
- Levering in een hoogwaardige houder
Beschrijving
Vlees snijden, uien snipperen, kruiden hakken: daar heeft men een scherp koksmes voor nodig dat goed in de hand ligt. Dit volledig metalen KOKSMES 'HISTOIRE DE CUISINE' is hier een mooi voorbeeld van, want zijn ergonomische handgreep met flexibele frameconstructie is zo veilig vast te pakken als bijna geen ander heft. De slimme vingerbeschermingsconstructie voorkomt daarbij dat u zich snijdt aan het zeer scherpe lemmet. Dankzij de titanium-coating glijdt het mes zeer licht door taaie materialen, zonder dat hetgene wat u snijdt aan het snijvlak blijft plakken. Totale lengte mes: ca. 33 cm (lemmetlengte 20 cm). Snijd nu etenswaren als een professional.
Eigenschappen
Wat onze internationale klanten zeggen
4.0 van 5 sterren
Uw productvragen