0 0
  • 3 jaar EUROtops-productgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Meer dan 35 jaar ervaring

Extra lang retourrecht - tot 15 januari 2021!

VERZENDING & LEVERING


Wij werken met bepaalde logistieke- en verzendpartners samen om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel, veilig en zo goedkoop mogelijk bij u wordt geleverd.

Hieronder vindt u de mogelijke leveropties, alsook de respectievelijke verzendkosten.

VERZENDKOSTEN
Voor zendingen binnen België bedragen de verzendkosten € 5,99 per bestelling.

Indien er extra verzendkosten van toepassing zijn voor een expreszending, producten die veel plaats innemen of het verzenden via een expeditiebedrijf, dan wordt u hierover geïnformeerd tijdens het bestelproces en op de detailpagina van het desbetreffende product.

Onze verzendkostenTIP!
Indien u zich gratis voor onze nieuwsbrief aanmeldt ontvangt u de standaardverzendkosten eenmalig cadeau. Bovendien sturen wij u regelmatig info over koopjes, aanbiedingen en bijzondere acties!


LEVERTIJD
GLS is een betrouwbare en snelle verzendpartner. In Nederland wordt uw bestelling binnen 2-5 werkdagen aan het opgegeven leveringsadres geleverd.

Voor de meest recente informatie over de levertijden verwijzen wij u naar de informatie op uw orderbevestiging.AFWIJKEND LEVERINGSADRES
U wilt uw bestelling graag naar een ander adres dan het factuuradres laten sturen? Geen probleem! Tijdens het bestelproces kunt u een afwijkend leveringsadres opgeven. Uw factuuradres wordt standaard als leveringsadres geselecteerd.