0 0

Verzending & Levering

VERZENDING & LEVERING


Wij werken met bepaalde logistieke- en verzendpartners samen om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel, veilig en zo goedkoop mogelijk bij u wordt geleverd.

Hieronder vindt u de mogelijke leveropties, alsook de respectievelijke verzendkosten.

VERZENDKOSTEN
Voor zendingen binnen België bedragen de verzendkosten € 5,99 per bestelling.

Volumegoederen worden verzonden door een expediteur – er wordt een toeslag van € 14 of € 34 (tot aan de stoeprand) in rekening gebracht. Uiteraard wordt u tijdens het bestelproces en op de productdetailpagina's op de hoogte gehouden van de exacte leveringswijze.

Onze verzendkostenTIP!
Indien u zich gratis voor onze nieuwsbrief aanmeldt ontvangt u de standaardverzendkosten eenmalig cadeau. Bovendien sturen wij u regelmatig info over koopjes, aanbiedingen en bijzondere acties!


LEVERTIJD
GLS is een betrouwbare en snelle verzendpartner. In Nederland wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen aan het opgegeven leveringsadres geleverd.

In geval van volumegoederen worden uw producten overgedragen aan een expediteur. Dit bedrijf zal telefonisch contact met u opnemen om een gewenste leverdatum af te spreken.

Voor de meest recente informatie over de levertijden verwijzen wij u naar de informatie op uw orderbevestiging.AFWIJKEND LEVERINGSADRES
U wilt uw bestelling graag naar een ander adres dan het factuuradres laten sturen? Geen probleem! Tijdens het bestelproces kunt u een afwijkend leveringsadres opgeven. Uw factuuradres wordt standaard als leveringsadres geselecteerd.