0 0

 

Als u een bestelling plaatst kunt u bij eurotops.be op een van de volgende methoden betalen:

 

MisterCash

 

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij Eurotops voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

 

Creditcard

 

Je kunt ook met een creditcard gemakkelijk en veilig in de Eurotops online winkel betalen. Het totaalbedrag wordt van je creditcard afgeboekt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Kies je ervoor om de bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te retourneren? Dan wordt dit bedrag – nadat wij de retourzending hebben verwerkt – op je creditcard gerestitueerd. Je ziet het retourbedrag dan op je creditcardoverzicht terug.

Alle creditcards met een MasterCard-, Visa-symbool worden door ons geaccepteerd. Je betaalgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken, is uiterst betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met je creditcard in de Eurotops online winkel te betalen.


PayPal

 

Paypal is een veilige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening.