0 0

Beoordelingen

Maatregelen voor het verifiëren van beoordelingenU kunt elke daadwerkelijke ervaring met betrekking tot de aankoop van producten in onze webshop beoordelen met maximaal 5 sterren. De algemene beoordeling voor elk product wordt berekend aan de hand van het gemiddelde van de beoordelingen en wordt weergegeven in sterren. Klanten kunnen ook steeds hun mening geven in aanvullende opmerkingen. Deze beoordelingen zijn vrijwillig en omvatten geen extra stimulansen zoals kortingen en dergelijke.

Diverse technische en manuele maatregelen zorgen ervoor dat alleen gebruikers die het product hebben gekocht het ook kunnen beoordelen. Uitnodigingen voor beoordelingen worden bijvoorbeeld alleen verstuurd naar de e-mailadressen van klanten die het product bij ons hebben gekocht en ook hebben ontvangen.

De beoordelingen kunnen niet anoniem worden geschreven en worden handmatig vergeleken met de bestelgegevens.

Als er opvallende aanwijzingen zijn dat de beoordeling niet op ervaring is gebaseerd, wordt deze verwijderd. Hetzelfde geldt voor beoordelingen die beledigingen bevatten of geen betrekking hebben op het gekochte product.