Nu kunnen forel en consorten in hun geheel gebraden worden
Beschrijving
Voor echt grote vissen en T-bone steaks zijn conventionele pannen meestal te klein. Met de OVALE STONELINE®-PAN is het bereiden van enorme porties geen probleem: de uitnodigende vorm maakt zowel de bereiding van hele vissen als ook het gelijktijdige bereiden van lange spiesjes, grote schnitzels, karbonades, hamburgers of dergelijk mogelijk! De absolute krasbestendig interieur coating met echte stenen deeltjes voorkomt aanhechten van het vlees, de vervorm vrije bodem (dikte: 4,5 mm) garandeert in combinatie met de warmte richtlijnen een gelijkmatige warmteverdeling. Overtollig braadvet kan gemakkelijk via de twee-vet inkepingen worden uitgegoten. Afmetingen zonder handvat (L x B x H): ca. 35 x 24 x 5 cm, met bijpassende glazen deksel. Geschikt voor alle soorten kookplaten inclusief inductie.U kookt vaak voor flinke eters? Dan moet u een flinke pan gebruiken!
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen