150 jaar wafelijzer!
Wafelijzer ’3 in 1’
- Wafelijzer, sandwichmaker en grillplaat
- Ruimtebesparend op te bergen
- Gemakkelijke bediening
Beschrijving
Een verse wafel smaakt altijd! Met het WAFELIJZER ’3 IN 1’ tovert u op de dag van het wafelijzer op 29-06 en ter gelegenheid van het 150-jarige jubileum een echte Brusselse wafel op uw bord. 650 W zorgt voor perfecte bruinheid. En daarbij laat het apparaat met 3 verwisselbare bakplatensets zich ook nog als sandwichmaker en grillplaat gebruiken. De antiaanbaklaag, de hittebestendige behuizing en de antislip-poten zijn extra leuke details. Bijzonder slim: het wafelijzer is verticaal op te bergen en bespaart zo ruimte in de kast. Afmetingen (b x h x d): ca. 14 x 10 x 23 cm. Werkt op 230 V. Vier feest en geniet!
Zweeds gistwafels
- In Zweden zijn knapperige wafels zeer populair. Hier is het heerlijke en eenvoudige recept van mijn oma:
- 350 g meel
- 400 ml melk
- 20 g gist
- snufje zout
- 150 g boter
- De gist met een beetje lauwwarme melk mengen. De overige melk met het meel tot een smeuïg deeg door elkaar roeren en het gist-melkmengsel en een snufje zout toevoegen. Ongeveer een uur laten staan met een keukenhanddoek erover. Vervolgens de boter smelten en toevoegen aan het deeg, daarna in een heet en ingevet wafelijzer bakken. De eerste wafel mislukt bij mij trouwens altijd… Wij eten de wafels met ’Hallonsylt’, dat is een iets vloeibare confituur van frambozen (alleen met suiker en zonder gelatine ingekookt). Met slagroom. Een lekkernij waarmee wij ook onze vrienden altijd blij kunnen maken! Groeten, Lars Kilander
Service
- Handboek (international) 7.70 MB Download
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen