0 0

Uw multifunctionele cadeau: miniradio

  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio - 1
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio - 2
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio - 3
  • Uw multifunctionele cadeau: miniradio - 4

Uw multifunctionele cadeau: miniradio

Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
29146
incl. btw excl. verzendkosten
Beschrijving
Het is binnenkort weer zo ver: de lente komt is bijna in het land. Wij schenken u een gezellige begeleider voor ontspannende wandelingen in de frisse lentelucht of een heerlijke picknick in het park: de multifunctionele miniradio.
 
Dankzij de meegeleverde koptelefoon kunt u de handige “muziekdoos” ook gebruiken zonder andere mensen te storen. Perfect om die vervelende bus- of treinrit wat aangenamer te maken, maar ook ideaal voor in de wachtkamer bij de dokter of tandarts. Geniet van nieuwsberichten, uw favoriete muziek of voetbalnieuws waar u maar wilt!
 
Compact en toch gebruiksvriendelijk
 
De hoogwaardig afgewerkte FM-ontvanger past, dankzij de praktische grootte van 7,5 cm, in vrijwel elke borst- of broekzak. U kunt de miniradio ook om uw nek of aan uw pols dragen met het handige draagriempje. De doordachte vormgeving van het toestel in strak zwart maakt het zeer gemakkelijk in gebruik: alle belangrijke bedieningselementen zijn cirkelvormig en kunt u met één hand bereiken. U zult nooit lang moeten zoeken naar de juiste knop. De goed afleesbare lcd-display en de automatische scanfunctie maken het extra gemakkelijk om uw favoriete zenders te vinden.
 
Veel functies in één klein toestel
 
Dit kleine klankwonder onderscheidt zich niet alleen door zijn handige formaat en gebruiksvriendelijkheid, ook de talrijke functies laten niets te wensen over: naast muziekgenot biedt de radio u ook een precieze klok met alarmfunctie die u onderweg aan uw afspraken herinnert. U kunt het alarm natuurlijk ook zonder koptelefoon horen – zo wordt de radio tegelijkertijd ook een praktische reiswekker! Werkt op 2 AA-batterijen (apart verkrijgbaar). Afmetingen (l x b x h): ca. 7,5 x 3,1 x 2 cm, Materiaal: kunststof ABS. 
 
Zo gemakkelijk gaat het!
 
De miniradio is exclusief voorbehouden voor EUROtops-klanten. Indien u minstens 2 artikelen bestelt, haalt u deze geweldige begeleider gratis in huis. Blader rustig door de catalogus of bekijk onze producten in onze webshop. Zoek uw favoriete artikel uit, kruis uw gratis cadeau aan op uw bestelformulier of voeg uw actienummer toe aan uw winkelwagen – en u ontvangt het cadeau samen met uw bestelling.
Service
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.