0 0
Elektrische kruik Behaaglijke warmte – veilig, snel en zonder heet water.

Behaaglijke warmte – veilig, snel en zonder heet water.

  • Ook ideaal als nekkussen of voetenwarmer in bed

Elektrische kruik

Klantenbeoordeling (18):
Beschikbaarheid:
Meteen beschikbaar
Artikelnr.:
40325
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Kabellos_2013_NL.png
Beschrijving
Als het buiten koud en winderig is, is een kruik gewoon heerlijk. Dankzij de ELEKTRISCHE KRUIK geniet u van weldadige temperaturen, zonder gevaarlijk heet water te gebruiken. Het geheim: hij is al met water gevuld en hoeft alleen nog maar 10 tot 15 minuten in het stopcontact. Wanneer het geïntegreerde controlelampje brandt, haalt u de kruik gewoon uit het stroom, waarna deze draadloos zorgt voor max. 6 uur aangename warmte. In de zachte, ventilerende velours-overtrek voelt hij heerlijk zacht aan – en heeft hij zelfs een extra vakje, waarin u uw handen kunt doen. Afm. (bxlxh): ca. 29x18x9 cm. Werkt op 230 V. Heel behaaglijk.
Service
Dit zeggen onze klanten
4.3 van 5 sterren
dit is de tweede die we kochten, de eerste was na jaren gebruik kapot gegaan
van . door

“Tevreden”

  • nuttig (0)
  • niet nuttig (0)
Goede warmte
van . door

“Onder de dekens is de kruik 's morgens nog warm! Gebruik je hem onbedekt dan is hij sneller afgekoeld, maar evengoed uren warmte door 15 minuten op te laden. Heel Blij mee.”

  • nuttig (1)
  • niet nuttig (1)
Het materiaal is stevig en fluweelzacht.
van . door

“Met de koude dagen in gebruik genomen maar het opladen valt niet mee, het lampje gaat uit en de kruik is nauwelijks opgewarmd,dat moet steeds opnieuw aangezet worden en slaat dan weer af,pas na veel in en uitschakelen is de kruik warm en blijft dan ook uitgeschakeld.De kruik is mijn inziens te vol gevuld en de kruik komt daardoor te bol te staan waardoor de stekker en stekkerdoos het contact met elkaar verliezen. Eenmaal warm houdt hij dat wel uren vol. ”

  • nuttig (0)
  • niet nuttig (0)
Uw productvragen