0 0
Premium vlekoplossende spray Wereldprimeur: deze vlekverwijderaar met diepe hygiënische werking op mineralenbasis maakt alles weer schoon

Wereldprimeur: deze vlekverwijderaar met diepe hygiënische werking op mineralenbasis maakt alles weer schoon

  • Zonder werkzame biocidestoffen
  • Effectief tegen alle organische vlekken
  • Ook voor gevoelige textielsoorten

Premium vlekoplossende spray

Klantenbeoordeling (2):
Beschikbaarheid:
Meteen beschikbaar
Artikelnr.:
40811
(29,98 €/l) incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Qualitaet_Deutschland_2012_NL.png
Beschrijving
Een donkere vlek op een lichte ondergrond ... dat kan uw stemming echt verpesten. Met deze PREMIUM VLEKOPLOSSENDE SPRAY redt u uw dag. De wereldprimeur op mineralenbasis met diepe hygiënische werking werkt effectief tegen elk soort organisch vuil. Zonder allergene onderdelen en vrij van allerlei soorten schadelijke bestanddelen, waardoor de spray ook geschikt is voor allergiepatiënten en kleine kinderen. Inhoud: 500 ml. Verwijdert moeiteloos koffie-, wijn-, gras- of transpiratievlekken. Zelfs urine, ontlasting en bloed hebben geen kans. Recente vlekken of al ingedroogde exemplaren, op het vloerkleed, bank of gevoelige delen van textiel: met dit middel bent u alle vlekken de baas.
 
Op basis van de reacties van de klant willen wij u graag de volgende gebruiksaanwijzingen geven (deze vindt u ook op het etiket van de fles): 
Geschikt voor alle soorten leer en textielstoffen. Toepassing Spray op de vlek. Laat ongeveer 2-5 minuten werken. Niet wrijven zodat het opgeloste vuil / kleurstoffen niet in diepere lagen worden gewreven. Absorbeer de opgeloste vuildeeltjes / kleurstoffen met een absorberende doek (bijv. keukendoek). 
 
Aanwijzingen voor gevaarlijke stoffen
Dit zeggen onze klanten
2.0 van 5 sterren
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen