0 0
Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming EEN GESCHENK DAT BIJDRAAGT AAN UW VEILIGHEID: DE KAARTHOUDER UIT ROESTVRIJ STAAL MET RFID-BESCHERMING. De elegante houder uit edel metaal beschermt uw bankpassen en andere kaarten tegen gegevensdiefstal.

EEN GESCHENK DAT BIJDRAAGT AAN UW VEILIGHEID: DE KAARTHOUDER UIT ROESTVRIJ STAAL MET RFID-BESCHERMING. De elegante houder uit edel metaal beschermt uw bankpassen en andere kaarten tegen gegevensdiefstal.

  • Schok-, stoot- en kneusbestendig
  • Compact en licht
  • Beschermend tegen datadiefstal!
  • Van massief RVS

Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming

Klantenbeoordeling (20):
Beschikbaarheid:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
25614
incl. btw excl. verzendkosten
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Rostfrei_2012_NL.png
Beschrijving
Weet u wat RFID-scanners zijn? Dat zijn toestellen die met behulp van elektromagnetische golven chips van bankpassen en identiteitskaarten uitlezen En dit weliswaar vanaf een afstand en zonder rechtstreeks met de pas of kaart in contact te komen. Deze nieuwe technologie heeft tal van duidelijke voordelen voor consumenten: U houdt gewoon uw pas of kaart voor een terminal – gedaan met die lange wachtrijen aan de kassa in de supermarkt en bij controles op de luchthaven. De RFID-technologie brengt echter wel risico’s met zich mee: criminelen die het op uw gegevens hebben gemunt, kunnen zonder uw weten de chips op uw kaarten en passen decoderen. Dit doen ze vaak in volle treinen of in drukke winkelcentra.

Daarom willen wij een bijdrage leveren aan uw veiligheid, zowel thuis als op reis, met de KAARTHOUDER UIT ROESTVRIJ STAAL MET RFID-BESCHERMING! Deze kaarthouder biedt u een dubbele bescherming die te danken is aan de en stoot- en slagvaste duurzame behuizing uit roestvrij staal: Ten eerste kunnen RFID-zenders uw kaarten en passen niet uitlezen en de informatie die erop staat bijgevolg ook niet misbruiken. Ten tweede zullen uw kaarten en passen nooit worden beschadigd. De robuuste en duurzame behuizing uit roestvrij staal biedt dan wel een doeltreffende bescherming, toch heeft de kaarthouder een compact, vlak design, buitenafmetingen (ca. 10 x 7 x 1 cm) en is hij bovendien ook licht (80 g in lege toestand). Zo kunt u de kaarthouder uit roestvrij staal comfortabel in uw broek- of jaszak dragen. In de kaarthouder kunt u maximum zes passen of kaarten, bankbiljetten en betalingsbewijzen opbergen!
Dit zeggen onze klanten
4.5 van 5 sterren
Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming

“Hier ben ik niet zo blij mee, ik vind het te dik voor een zak in het jasje of 'n broek. In 'n damestas, kan het zijn nut hebben.”

  • nuttig (0)
  • niet nuttig (0)
Uw productvragen